Rafael Calderón Fochs, medalla d’honor per serveis excepcionals a la justícia de l’any 2018

RECONEIXEMENT A RAFAEL CALDERÓN FOCHS PER LA SEVA TRAJECTÒRIA COM ADVOCAT LABORALISTA I EN LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS

Tenim la satisfacció de compartir amb totes i tots vosaltres la notícia que el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha atorgat al nostre company, Rafael Calderón, la medalla d’honor de l’any 2018, juntament amb altres 8 juristes catalans, pel seu servei excepcional a la justícia i, en concret, per la seva tasca a favor dels drets laborals, sindicals i polítics dels treballadors i treballadores d’aquest país i en la defensa dels drets humans en el marc de la Comissió de Defensa del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

En Rafael Calderón va iniciar la seva tasca com advocat laboralista al despatx de Granollers l’any 1972 (carrer Sant Roc) i va participar en la creació del nostre despatx, en primer lloc, com Col·lectiu Trobat i, a partir del 1995, com Col·lectiu d’Assessorament i Defensa Jurídica AiDE. A mitjans de l’any 2016 va posar terme a l’exercici de l’advocacia.

L’acte d’imposició va tenir lloc al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat i a mans de la Consellera de Justícia, la Hble. Sra. Esther Capella.